عایقکاری کف آشپزخانه و سرویسهای بهداشتی
در مکانهایی که احتمال ریزش آب در کف و قسمت پایین دیوارها وجود داشته باشد عایقکاری کف و پای دیوار امری ضروری است. معمولترین عایق که در این موارد به کار میرود، قیر و گونی، مشمع، مقوا و گونی قیراندود است که به ذکر آنها اکتفا میشود.
نحوه عایقکاری عیناً همانند عایقکاری بام است با این تفاوت که عایقکاری قائم پای دیوارها در این مکانها تا 15 سانتیمتر بالاتر از بالاترین نقطهای که امکان ریزش آب و تجمع آن وجود دارد (مانند لبه وان و زیر دوش) ضروریست. نظر به اینکه تغییرات درجه حرارت در داخل ساختمان از بام آن کمتر است، لذا مصرف قیر 100/15 در استاندارد 211 ایران مرجح شمرده شده است.
در محل کفشور آشپزخانه و حمام و محل نصب کاسه توالت باید دقت شود که لایههای عایق تا داخل لوله فاضلاب امتداد یابد و سپس نسبت به نصب لوازم بهداشتی اقدام گردد. محل کاسه توالت را ابتدا باید با ماسه نرم و کم سیمان اندود کرد و با فشار دادن کاسه توالت بر روی آن سطح ملات را به شکل کاسه توالت درآورد و روی آن را با ماسه سیمان لیسهای اندود نمود. پس از خشک شدن اندود عایقکاری کف انجام خواهد شد.
لازم به یادآوری است که شیببندی کف حمام، آشپزخانه، توالت و فضاهای مشابه به سمت کفشور و کاسه توالت به منظور تخلیه آبهایی که احتمالاً در کف جاری میشود، امری ضروری است.
عایقکاری بام, عایقکاری کف آشپزخانه, ایزوگام سرویسهای بهداشتی, ایزوگام کف آشپرخانه, ایزوگام سرویسها, ایزوگام کف حمام, ایزوگام توالت و سرویس بهداشتی,
09183655579